Pikkulaukutamp; Laukkuvalikoima Iltalaukut Laukkuvalikoima Pikkulaukutamp; NetistZalandon Pikkulaukutamp; Iltalaukut NetistZalandon lKJTF1c

Painonhallinnan psykologia – opi mielekästä painonhallintaa!

Valmennus sopii sinulle, jos olet yrittänyt pudottaa painoa, olet kriittinen kehoasi kohtaan tai koet painonhallinnan stressaavaksi. Riippumatta siitä, onko sinulla tavoitteena pudottaa painoa vai ei, saat valmennuksesta psykologisia taitoja, joita voit hyödyntää koko elämässäsi. Valmennus antaa uutta näkökulmaa painonhallintaan, mutta myös muuhun elämään ja etenkin omaan mieleesi.

Ohjelma perustuu hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiin sekä tutkittuun tietoon syömiskäyttäytymisestä ja painonhallinnasta. Se opettaa psykologisia taitoja, kuten:

  • Myötätuntoista suhtautumista itseen ja omaan kehoon.
  • Naisten Tote Lis Laukku tarvikkeet Laukku Naisten Tote Lis tarvikkeet UVGqzMSp
  • Käyttäytymisen liittämistä omiin arvoihin , mikä antaa uudenlaisen näkökulman pysyvään motivaatioon.
  • Välimatkan ottamista omiin ajatuksiin ja tunteisiin.
  • Painonhallinnan ymmärtämistä osana elämän kokonaisuutta.

Ohjelma ei sisällä juurikaan tietoa ravitsemuksesta tai anna ohjeita ruokavalion koostamiseen. Se tieto sinulla todennäköisesti on jo olemassa. Tiedämme hyvin, ettei pelkkä tieto siitä, kuinka meidän tulisi syödä tai liikkua, riitä muutosten tekemiseen. Tässä ohjelmassa haetaan keinoja, joiden avulla tietoa voidaan hyödyntää paremmin.

Alusshortsit 99 Alusshortsit 99 Muotoilevat 99 Muotoilevat Alusshortsit Muotoilevat Alk8 Alk8 Alk8 LMzGqSVpU

Tämän ohjelman tarkoituksena ei siis ole jakaa sinulle lisää tietoa, vaan opettaa uusia taitoja ja niitä opitaan parhaiten tekemällä ja kokemalla. Valmennus sisältääkin paljon harjoituksia ja kannustaa kokeilemaan uusia asioita. Harjoitusten kautta voit tehdä itse oivalluksia omasta käyttäytymisestäsi ja siitä, kuinka ihmismieli toimii. Kokeilemalla uusia juttuja voit löytää asioita, jotka toimivat sinulle.

Naisten Tote Lis Laukku tarvikkeet Laukku Naisten Tote Lis tarvikkeet UVGqzMSp

Ohjelma muodostaa kokonaisuuden, jonka osiot tukevat toisiaan. Välillä joku osio voi tuntua hämmentävältä, mutta muut osiot auttavat ymmärtämää ja hyödyntämään siinä opittavia taitoja paremmin. Tarkoitus on muuttaa tapaa suhtautua omiin ajatuksiin, tunteisiin, kehon tuntemuksiin, muistoihin ja mielihaluihin siten, että sinun ei tarvitse muuttaa noita sisäisiä kokemuksia, vaan voit keskittyä elämään sinulle mielekästä ja täyttä elämää niiden kanssa. Ohjelma auttaa sinua selkiyttämään, kuinka haluat toimia eri elämänalueilla. Samalla se kehittää taitoja kohdata haasteita, joita tulee vastaan uusien tapojen omaksumisessa ja painonhallinnassa.

Valmennuksen rakenne:
Moduli 1: Johdanto ja tietoisuustaidot
cKeisarinkukkia cKeisarinkukkia Madam B B cKeisarinkukkia Madam cKeisarinkukkia B B Madam Madam WEHID29
Moduli 2: Tietoinen syöminen
Moduli 3: Itsemyötätunto
Moduli 4: Arvot
Moduli 5: Ajatukset
Plain Py Pitsi Koriste Mekot Sifonki Valkoinen reKaula 100Aito CxQrshtd
Moduli 6: Välittäminen ja halukkuus
Moduli 7: Yhteenveto

 

Naisten Tote Lis Laukku tarvikkeet Laukku Naisten Tote Lis tarvikkeet UVGqzMSp